Congres arts en leefstijl e-health

21 – 25 september: 9de Jaarcongres: de virtuele ‘Week van Arts en Leefstijl’

Het 9de Arts en Leefstijl Jaarcongres zou op vrijdag 25 september gaan plaatsvinden in de Jaarbeurs. Om de veiligheid van onze deelnemers te kunnen garanderen, hebben wij echter besloten om ons Jaarcongres volledig online te organiseren. En dat doen we niet zomaar!
We nodigen je uit voor ‘De Week van Arts en Leefstijl’. Van 21 – 25 september zetten we met  elkaar leefstijl op de kaart: ‘Leefstijl in de nieuwe tijd’!
Lees meer onderstaande tekst en schrijf je in via deze link.

Thema-avonden

Gedurende deze week kun je alle sprekers uit wetenschap en praktijk en organisaties, bedrijven op het gebied van leefstijlgeneeskunde online ontmoeten. Van maandag 21 tot en met donderdag 24 september hebben we thema-avonden waar je interessante presentaties kunt volgen en kunt chatten. Ook zijn er online netwerk-meetings en je wordt uitgenodigd voor een bezoek aan de online stands van onze partners!

Hoofdprogramma

Op vrijdag 25 september wordt de week afgesloten: via een live stream kom je in de studio waar onze keynote speakers, onder leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink, zorgen voor een interessant programma. We maken de Leefstijlprofessional 2020 bekend, je neemt een kijkje bij de posterpresentaties van onderzoekers en natuurlijk is ons Virtueel Leefstijlplein geopend voor een boeiend bezoek in de online stands!

Het belooft een spectaculair congres te worden. Wij hopen je online te ontmoeten. Dus schrijf je in! Dat kan via deze link.