Congresnieuws: Benieuwd naar je eigen farmacogenetisch profiel?

Farmacogenetica is de studie naar je persoonlijk vermogen om geneesmiddelen in je lever af te breken. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde capaciteit. Op het Leefstijlplein kun je kennismaken met een test die voor honderden medicijnen voor o.a. kanker, psychiatrische aandoeningen, chronische pijn, hart- en vaatziekten, laat zien welke goed of misschien juist helemaal niet goed voor je werken.

Een persoonlijk farmacogenetisch rapport van Alliance-Healthcare geeft heldere inzage: het juiste middel, in de juiste dosering, voor de juiste persoon!

Tijdens het Arts & Leefstijl Congres kun je gebruik maken van een unieke aanbieding en je ontvangt €50 korting voor een uitgebreide farmacogenetische test van Alliance Healthcare van €285 voor €235!

Let op: je moet je vooraf aanmelden voor deze test via dit formulier.

Voor de test wordt eenvoudig wat wangslijm afgenomen. Voorafgaand mag je een half uur niets eten of drinken.
De afname zal direct aan het begin van een pauze plaatsvinden op de stand van Alliance Healthcare op het Leefstijlplein..

Let op: schrijf je nu in want het aantal testen voor deze prijs is beperkt (op = op!). Je ontvangt het rapport ongeveer binnen 2 weken.

Bekijk deze video voor meer info over farmacogenetica.