Veelgestelde vragen

Kan ik alle lezingen van de thema-avonden en het hoofdprogramma 25 september, later terugkijken?

Natuurlijk is het jammer als je een avond niet live kunt bijwonen omdat je dan niet actief kunt deelnemen. Maar je kunt alles achteraf bekijken t/m 4 oktober. Op het platform t/m maandag 28 september 20:00 en via het Arts en Leefstijl YouTube kanaal t/m zondag 11 oktober.

Wanneer je lezingen terugkijkt geldt er geen accreditatie. Voor het verkrijgen van accreditatie is het een voorwaarde om lezingen live bij te wonen.

Is de accreditatie voor het virtueel congres geregeld?

Ja, ook voor het virtuele congres is de accreditatie voor geregeld. De exacte voorwaarden staan vermeld op de congreswebsite.

Moet ik me opnieuw aanmelden voor de workshops?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt zelf kiezen aan welke workshop je deelneemt wanneer je op het online platform bent. Natuurlijk kun je de workshop bijwonen waarvoor je je had aangemeld. 

Hoe werkt het als ik pas halverwege de dag/avond beschikbaar ben? Kan ik dan nog meedoen of is het programma dan al zo vergevorderd dat ik het beter kan terug kijken?

Je kunt op ieder moment van de dag meedoen. Alle content staat op het online platform: de presentaties van sprekers die je hebt gemist kun je terugkijken t/m 11 oktober en wanneer je je aanmeldt kun je deelnemen aan de sessies die vanaf dat moment plaatsvinden.

Wanneer je lezingen terugkijkt geldt er geen accreditatie. Voor het verkrijgen van accreditatie is het een voorwaarde om lezingen live bij te wonen.

Kan ik de bevestigingsmail nogmaals ontvangen?

Als je naar deze website gaat: https://www.databadge.net/avc2020/reg/ en klikt op ‘stuur bevestiging opnieuw’. Ontvang je nogmaals de bevestigingsmail.

 

Waarom hebben jullie gekozen voor een virtueel congres i.p.v. een congres in de Jaarbeurs?

In de Jaarbeurs kunnen we de 1,5 meter afstand onvoldoende garanderen. En omdat wij de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers erg belangrijk vinden, hebben we besloten om het fysieke congres om te zetten naar een geheel virtueel congres. 

Waarom vindt het programma plaats van 21 – 25 september?

We hebben gekozen voor ‘De Week van Arts en Leefstijl’. In deze week zijn we op een spectaculaire, verrassende manier online met elkaar verbonden en zetten we samen leefstijl op de kaart. Dat doen we met onze sprekers uit wetenschap en praktijk, exposanten op het gebied van leefstijl en deelnemers: zorgprofessionals, beleidsmakerszorgverzekeraars en bedrijfsleven. 

Wat zijn de tijden van het avondprogramma (21 – 24 september) en dagprogramma (vrijdag 25 september)?

Voor het avondprogramma dat plaatsvindt van 21 – 24 september, kun je je vanaf 19.00 uur online aanmelden. We beginnen iedere avond om 20.00 met een korte opening door een speciale gastspreker. Er zijn twee serie workshops van 25 minuten: 20.10 – 20.35 en 20.50 – 21.15 uur.  In de pauze van 20.35 tot 20.50 en aan het einde van de avond (21.15 – 21.30) kun je op het platform de virtuele stands van onze exposanten bezoeken, een kijkje nemen bij de posterpresentaties en met elkaar netwerken.

Vrijdag 25 september kun je je vanaf 9.00 uur aanmelden: het programma met keynote speakers begint om 9.30 uur en duurt tot max. 14.00 uur.

Is het programma van het virtueel congres gelijk aan het fysieke congres?

Ja, het programma is op een paar kleine onderdelen ongewijzigd gebleven. En het grote voordeel ten opzichte van een fysiek congres is dat je alle programma onderdelen kunt bekijken omdat alle workshops/webinars, presentaties van onze keynote speakers, stands en presentaties van partners, exposanten t/m 11 oktober online beschikbaar blijven.

Geldt er een gereduceerd tarief voor het virtuele congres (omdat er geen kosten zijn voor zaalhuur, etc.)

Nee, voor het organiseren van een virtueel congres zijn de kosten (o.a. vanwege de techniek) minimaal gelijk aan de kosten van een fysiek congres.

Ik ben niet in staat om 25 september het programma online te volgen, krijg ik mijn geld retour?

Jammer dat je niet in staat bent het hoofdprogramma op 25 september bij te wonen. Alle lezingen, dus ook het hoofdprogramma, worden opgenomen en kun je nakijken t/m 11 oktober. Het enige nadeel is dat je niet actief kunt deelnemen door bijvoorbeeld gebruik te maken van de chatfunctie en je krijgt geen accreditatiepunten (deze worden alleen toegekend als je live meekijkt).

Kosten kunnen we helaas niet crediteren. Je kunt je kaartje wel overdragen aan een collega of een voucher aanvragen voor het congres van volgend jaar.

Voor overdragen aan een collega moet je de gegevens van jezelf en je collega per email sturen naar avc2020@databadge.net. De volgende gegevens moeten er in staan: voornaam, achternaam, email-adres en functie. En het referentienummer welke in de bevestigingsemail stond.

Voor voucher moet je jouw gegevens per email sturen naar avc2020@databadge.net. De volgende gegevens moeten er in staan: voornaam, achternaam, email-adres en het referentienummer welke in de bevestigingsemail stond.

Ik zie af van het deelnemen aan het virtuele congres, krijg ik mijn geld retour?

Jammer dat je niet aan het virtuele congres kunt of wilt deelnemen. We willen je erop wijzen dat je niet de gehele week bij alle programma onderdelen aanwezig hoeft te zijn:  alle lezingen worden namelijk opgenomen en kun je nakijken t/m 11 oktober. Je kunt dan niet actief deelnemen door bijvoorbeeld gebruik te maken van de chatfunctie en je krijgt helaas geen accreditatiepunten (deze worden alleen toegekend als je live meekijkt).

Kosten kunnen we helaas niet crediteren. Je kunt je kaartje wel overdragen aan een collega of een voucher aanvragen voor het congres van volgend jaar!

Voor overdragen aan een collega moet je de gegevens van jezelf en je collega per email sturen naar avc2020@databadge.net. De volgende gegevens moeten er in staan: voornaam, achternaam, email-adres en functie. En het referentienummer welke in de bevestigingse-mail stond.

Voor voucher moet je jouw gegevens per email sturen naar avc2020@databadge.net. De volgende gegevens moeten er in staan: voornaam, achternaam, email-adres en het referentienummer welke in de bevestigingse-mail stond.

Kan ik mijn kaartje overdragen aan een collega of kennis?

Ja, dat kan. Daarvoor moet jij de gegevens van jezelf en je collega per email sturen naar avc2020@databadge.net.
De volgende gegevens moeten er in staan: voornaam, achternaam, email-adres en functie. En het referentienummer welke in de bevestigingsemail stond.

Wat als ik mijn kaartje niet kan overdragen aan een collega?

Je kan dan je kaartje van dit jaar omruilen voor een voucher voor het congres van volgend jaar. Daarvoor moet je jouw gegevens per email sturen naar avc2020@databadge.net. De volgende gegevens moeten er in staan: voornaam, achternaam, email-adres en het referentienummer welke in de bevestigingsemail stond.

Is er een vervangende activiteit voor het netwerken wat normaal tijdens het congres plaatsvindt?

Ja, we zorgen ervoor dat je ook online kunt netwerken.

Kan ik alle workshops in deze week volgen of zijn er workshops tegelijkertijd gepland?

Ja, er zijn workshops tegelijkertijd gepland. Maar dat is in tegenstelling tot een fysiek congres geen probleem omdat je alle workshops t/m 11 oktober kunt terugkijken.

Waar kan ik het programma van ‘de week van Arts en Leefstijl’ vinden?

Je vindt het programma op de website en via de congres nieuwsbrief wordt je geïnformeerd over nieuwe sprekers en lezingen.

Hoe lang duren de workshops elke avond?

De workshops duren een half uur inclusief het beantwoorden van vragen.

Ik vind een week lang aan workshops te veel, wat kan ik hieraan doen?

We kunnen ons voorstellen dat het veel is om een week online aanwezig te zijn. Daarom kun je alles nakijken t/m 11 oktober, op een moment dat het je wel uitkomt.

Wanneer je lezingen terugkijkt geldt er geen accreditatie. Voor het verkrijgen van accreditatie is het een voorwaarde om lezingen live bij te wonen.

Ik wil zelf nog graag betrokken zijn bij het congres (als standhouder, spreker of workshops geven), waar kan ik met jullie daarover contact opnemen?

Leuk dat je enthousiast bent over ons virtueel congres! Als je wil deelnemen of informatie wenst te ontvangen, dan kun je telefonisch contact opnemen met Ilona Zuurmond, 06 15 59 1770 of Francis Cooymans, 06 50 66 5951 of via de mail info@artsenleefstijl.nl

Mijn vraag is nog steeds niet beantwoord, waar kan ik het beste mijn vraag over het congres stellen?

Dan kun je het best je vraag per email aan ons stellen via info@artsenleefstijl.nl. We zorgen ervoor dat je vraag z.s.m. beantwoord wordt.