Wie nomineer jij voor de verkiezing van de Leefstijlprofessional 2021?


Tijdens de 10e editie van het Jaarcongres ‘De Week van Arts en Leefstijl: 10 jaar Leefstijl, natuurlijk!’ zal op vrijdag 26 november aanstaande, de 'LEEFSTIJLPROFESSIONAL van het jaar 2021' worden gekozen.  

Een leefstijlprofessional kijkt bij de behandeling van zijn of haar patiënt in eerste instantie naar de pijlers van het Leefstijlroer: voeding, beweging, ontspanning, slaap, middelengebruik en verbinding. 

Een leefstijlprofessional kent de impact van leefstijlverandering op de gezondheid en vitaliteit van de patiënt. En geeft uiteraard zelf het goede voorbeeld.  

Dat kan naast een huisarts, medisch specialist, ook een apotheker, diëtist, POH, verpleegkundige, verloskundige, physician assistent leefstijlcoach of fysiotherapeut zijn.  

Ken jij een zorgprofessional die in bovenstaande beroepsgroepen valt en in aanmerking komt voor de titel ‘Leefstijlprofessional 2021’, nomineer deze persoon vóór 15 oktober.

De verkiezing


Meld jouw leefstijlprofessional aan vóór 15 oktober as. Uit alle aanmeldingen, maakt het bestuur van Vereniging Arts en Leefstijl een TOP 10 van meest genomineerde zorgprofessionals. Deze leefstijlprofessionals doen mee aan de verkiezing 2021 en kunnen hun collega’s, cliënten, verwijzers, familie, vrienden….. vragen om te stemmen. Dat kan via een online stem-tool. Iedereen kan slechts 1 keer stemmen tot uiterlijk 12 november.

Op basis van de meeste stemmen wordt in de week voorafgaand aan het congres de TOP 3 bekend gemaakt. De finalisten wordt gevraagd om zichzelf te presenteren in een video. Zij worden uitgenodigd om vrijdag 26 november as. tijdens het congres aanwezig te zijn: daar worden de video’s getoond en zal Iris de Vries de ‘Leefstijlprofessional 2021’ bekend maken!

Nomineer jouw Leefstijlprofessional!