Overzicht leden

Under Construction

De vereniging is de afgelopen jaren sterk gegroeid. We zijn de afgelopen maanden dan ook hard bezig om processen te verbeteren en zo mogelijk verder te automatiseren. Als lid verdient u natuurlijk toegang tot de allerbeste informatie, tools en (wetenschappelijke) achtergronden.

 

Gezien de groei van Vereniging Arts en Leefstijl de afgelopen tijd, is ook onze ledenkaart toe aan nieuwe invulling en zijn we bezig om alles up to date te krijgen. In het najaar hopen we een nieuwe bijgewerkte ledenkaart aan u te kunnen presenteren met alle actuele ledeninformatie!

 

Stay tuned!

Vereniging Arts en Leefstijl

 

Op onderstaand kaartje staat weergegeven welke zorgprofessionals zijn aangesloten bij Vereniging Arts en Leefstijl.

LET OP: Deze zorgprofessionals zijn niet specifiek opgeleid tot ‘Leefstijlprofessional’ maar zijn allen aangesloten bij de Vereniging. Dit betekent dat zij openstaan om mee te denken in het aanpassen van voeding en leefstijl. Vereniging Arts en Leefstijl staat niet garant voor de individuele leefstijladviezen.

Je kan inzoomen door op ‘+’ te klikken of te scrollen met de muis. Vervolgens kun je in een regio op de desbetreffende marker klikken om meer informatie te krijgen over de zorgprofessional in jouw omgeving die zich bezighoudt met voeding en leefstijl.

LEGENDA