Onze partners


Een omslag in de gezondheidszorg bereik je niet alleen en daarom werkt Vereniging Arts en Leefstijl samen met partners van andere beroepsverenigingen, verzekeraars, de overheid en commerciële partijen. De partners met wie wij samenwerken zijn, net als wij, actiegericht en delen onze missie: leefstijl in de praktijk brengen en toegankelijk maken voor iedereen, jong en oud.  Want met elkaar kunnen we de transitie versnellen. Wij zoeken altijd naar vooruitgang door verbinding!

We hebben afgelopen jaar met verschillende organisaties intensief samengewerkt: Lifestyle4Health (LS4H), FoodFirst Netwerk (FFN) en Gezond010 werden partner. Met Zorg van de Zaak, PRELUM, Winclove, NAGF, Voeding Leeft, MiGuide en VGZ zijn mooie projecten gestart. Health~Holland ondersteunde de organisatie van ons Jaarcongres 'De Week van Arts en Leefstijl'.

Samen met Rabobank is een onderzoek uitgevoerd naar de bekostiging naar leefstijladvisering. Met Fred Foundation werken we aan een raamplan opleiding Leefstijlgeneeskunde in het WO en HBO curriculum. Noaber Foundation ondersteunt onze samenwerking met LS4H m.b.t patient journey rondom leefstijl. Met ondersteuning van AFAS Foundation organiseren wij voor het Beter Gezond project van Radboudumc o.a. scholingen ‘Leefstijl en Oncologie’.

Ook interesse in een samenwerking? Neem contact op met info@artsenleefstijl.nl

Logo AFAS Foundation

afas.foundation
Logo Gezond010

gezond010.nl
Logo Lifestyle4Health

lifestyle4health.nl
Logo Rabobank

rabobank.nl
Logo Stichting Student en Leefstijl

studentenleefstijl.nl
Logo VGZ

vgz.nl
Logo Voeding Leeft

voedingleeft.nl
Logo Winclove Probiotics

wincloveprobiotics.com