Congres

9de Jaarcongres verplaatst naar vrijdag 25 september

Ons Jaarcongres ‘Leefstijlgeneeskunde: revolutie in de zorg?’ is verplaatst naar vrijdag 25 september, en vindt ook plaats in het Beatrixtheater.

Het thema en programma blijven zoveel mogelijk ongewijzigd.

Onze  excuses voor het ongemak. We vertrouwen op uw begrip en hopen u allen op 25 september te kunnen verwelkomen. Mocht u verhinderd zijn dan is het mogelijk om uw kaartje over te dragen aan een collega. U ontvangt hierover binnenkort via onze nieuwsbrief nadere informatie.

Mocht u vragen hebben dan verwijzen wij u naar de FAQ’s. (link naar pagina) .

We wensen u in deze onrustige tijd veel sterkte met uw werkzaamheden.

Jaarcongres

 

Het Jaarcongres van Vereniging Arts en Leefstijl en Voeding Leeft is de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot het grootste landelijke podium voor artsen over voeding en leefstijl.

Dit jaar in het teken van de eerste 1000 dagen:

  • Wat weten we over het effect van voeding en leefstijl voor de conceptie, tijdens de zwangerschap en in de eerste twee levensjaren?
  • Wat zijn de laatste wetenschappelijke en praktijkinzichten uit de voortplantingsgeneeskunde, de verloskunde en de kindergeneeskunde?
  • Wat gaat het programma Kansrijke start van minister de Jonge betekenen en veranderen in gemeentes?​
  • En wat betekent dit alles voor mijn patiënten en mijn dagelijks werk?

Als vervolg op het Congres heeft Vereniging Arts en Voeding een Community gelanceerd waar de Congresbezoekers de diverse presentaties kunnen vinden en informatie kunnen gaan delen. Daarnaast willen we met de Community de diverse zorgprofessionals verbinden en de communicatie op het gebied van voeding en leefstijl  faciliteren.