Presenteer je onderzoek op het Leefstijlcongres


Van 22 t/m 26 november 2021 organiseert Vereniging Arts en Leefstijl het 10e congres over Leefstijl met als thema ‘10 jaar Leefstijl, natuurlijk!’. Het congres is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot het grootste landelijke podium voor artsen en zorgprofessionals over leefstijl. 

Dit jaar kunnen studenten en wetenschappers (WO en HBO) wederom hun onderzoek insturen voor een poster, die na acceptatie een mooie plek op het online platform krijgt. Onderzoek over alle aspecten van de leefstijlgeneeskunde komt in aanmerking, dat zijn naast voeding dus ook beweging, ontspanning/stress, sociaal, zingeving, roken en slaap. 

De spelregels


Abstracts dienen voor 15 oktober 2021 te worden ingediend. Eind oktober krijg je te horen of je abstract is geaccepteerd en kun je je inschrijven voor het congres tegen een gereduceerd tarief (99 euro in plaats van 299 euro). Wanneer je abstract is geaccepteerd ontvangen we uiterlijk 15 november je poster en videopresentatie.

Onderzoek over alle aspecten van de leefstijlgeneeskunde komt in aanmerking, dat zijn naast voeding dus ook beweging, ontspanning/stress, sociaal, zingeving, roken en slaap. 

Abstracts, posters en de videopresentatie mogen zowel in het Nederlands als in het Engels worden ingediend. 

Dien je abstract in!

Enkele posterpresentaties uit 2020


Dien je abstract in!