Scoor beloningen met een actieve levensstijl met a.s.r. Vitality!

ASR Vitality arts en leefstijl

In de huidige maatschappij is de balans tussen werk en privé best wel eens een zoektocht. Zeker nu door Covid-19 thuiswerken meer regel is geworden dan uitzondering. En het lekker bewegen om bijvoorbeeld je hoofd leeg te maken schiet er daardoor nog wel eens bij in. Veel mensen kunnen daarom wel wat hulp gebruiken om te beginnen met bewegen of met het volhouden ervan. Met a.s.r. Vitality word je direct beloond voor je actie!

Het Vitality programma is 20 jaar geleden bedacht in Zuid Afrika en draait inmiddels in meer dan 20 landen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond het programma een succesvolle bijdrage kan leveren aan het terugdringen van de zogenaamde welvaartsziekten.

a.s.r. Vitality is het programma dat gezonde keuzes beloond. Zowel wekelijks als maandelijks en zelfs jaarlijks. Op basis van haalbare doelstellingen wordt een deelnemer gestimuleerd om meer te gaan bewegen en het ook echt vol te houden. Hierdoor verbetert zowel de fysieke als de mentale gezondheid van een deelnemer.

Heeft een deelnemer zijn doelstellingen behaald dan wordt hij beloond:

  • Wekelijks: bijvoorbeeld een Intersport voucher van € 5 of een donatie aan een goed doel
  • Maandelijks: cashback op de aanschaf van een Apple Watch of een Fitbit
  • Jaarlijks: cashback op verzekeringspremie (bijv. een AOV en/of een aanvullende zorgverzekering)

Iedereen van 18 jaar of ouder kan lid worden van a.s.r. Vitality.

Voorwaarde is wel dat je een AOV of zorgverzekering hebt bij De Amersfoortse of een zorgverzekering bij Ditzo of bereid bent om deze binnen een jaar af te sluiten. Het programma kost € 3,50 per maand. Ook werkgevers met een Verzuim- en/of WIA verzekering bij De Amersfoortse of Loyalis kunnen het programma aanschaffen voor hun medewerkers. In dit geval betaalt de werkgever de bijdrage voor al zijn medewerkers.

Op www.asr.nl/vitality is alle informatie over het programma terug te vinden. A.s.r. Vitality is ook aanwezig tijdens de virtuele Week van Arts en Leefstijl van 21-25 september a.s.