Please reload

Featured Posts

‘Dit is waarvoor ik arts ben geworden’

September 5, 2017

1/1
Please reload

VOEDING IN PERIODEN VAN ZIEKTE

June 23, 2018

 


Er is steeds meer aandacht voor de behandeling van chronische aandoeningen en de rol die voeding hierbij kan spelen. Zo kan gezonde voeding in zorginstellingen het herstel sneller doen verlopen of de medicatie afhankelijkheid van bepaalde aandoeningen verlagen. Daarnaast kan gezonde voeding bijdragen aan het verminderen van symptomen en daarmee dus de kwaliteit van leven verhogen. 

Waarom hebben we de ideale situatie nog niet bereikt en wordt de rol van voeding nog onvoldoende belicht? Welke obstakels kunnen we identificeren en wat is ervoor nodig om hierin doorbraken te realiseren? Vereniging Arts en Voeding heeft meegewerkt aan de totstandkoming van de whitepaper  'voeding in perioden van ziekte' waar de meest recente inzichten en initiatieven op dit gebied worden geschetst en met experts in gesprek wordt gegaan over obstakels en oplossingen. Via de volgende link is de whitepaper te downloaden.

Please reload

© 2016 by Vereniging Arts en Voeding  KVK nummer: 66432855