Scholingen en webinars


Hieronder vind je de agenda met het aanbod van geaccrediteerde webinars en scholingen van de Arts en Leefstijl Academy. Iedereen kan aan ons programma deelnemen. Voor onze leden geldt een speciale prijs (klik hier voor de voordelen van ons lidmaatschap).

Een volledig overzicht van alle scholingen en webinars vind je hier.

Vereniging Arts en Leefstijl is een CRKBO geregistreerde instelling.

Agenda


November 2021

Congresopnames terugkijken

We hebben van veel mensen vragen ontvangen over het terugkijken van de congreslezingen. Goed nieuws: dit is vanaf nu ook mogelijk voor niet congresdeelnemers!
Als je een kaart koopt kan je alle lezingen van het congres terugkijken. De opnames blijven t/m 20 december beschikbaar.

December 2021

Leefstijltraining als augmentatiestrategie om stemming- en angstklachten te verbeteren

Door Nicolette Moes en Daniëlle Cath

In deze online scholing worden de achtergronden van metabole ontregeling bij mensen met stemming -en angstklachten besproken, en wat er uit de literatuur bekend is over leefstijlinterventies bij depressie en bipolaire- en angststoornissen. Nicolette en Daniëlle eindigen met het schetsen van de contouren van de gedroomde leefstijl interventie bij patiënten met een stemming- of angststoornis.


Mindfulness in de zorg

Door Barbara Doeleman-van Veldhoven 

Aandacht, opmerkzaamheid, open interesse en compassie vormen de basis van effectieve zorg. Daarnaast dragen deze kwaliteiten bij aan zelfzorg, veerkracht en professionele competenties. Ook worden mindfulnesstrainingen steeds vaker ingezet als interventies bij uiteenlopende klachten. Zeer relevant dus voor jou als professional in de zorg.

Op alle scholingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Op alle scholingen zijn onze privacyverklaring aanmelden scholing van toepassing