Lid worden


Ik ben professional en wil lid worden
Ik ben student en wil lid worden

Op onze lidmaatschappen zijn onze privacyverklaring en statuten van toepassing.

Wij brengen de meest recente wetenschappelijke inzichten van leefstijlgeneeskunde naar de praktijk. Bijna wekelijks geven we geaccrediteerde scholingen over alle aspecten van leefstijl, met speciale aandacht voor het afbouwen van medicatie bij chronische aandoeningen. Samen met andere leden bouw je mee aan de transitie in de gezondheidszorg en ontmoet je zorgprofessionals die ook leefstijl in de praktijk toepassen. Dat kan o.a. door te participeren in regionale werkgroepen van leefstijl-collegae en natuurlijk tijdens ons Jaarcongres waar we je interactief meenemen in de laatste inzichten rondom leefstijl.

'Door Vereniging Arts en Leefstijl ben ik in contact gekomen met mensen die ik anders niet had ontmoet en heb ik een mooi nieuw project gestart in de praktijk. Daar was ik zonder de steun van Arts en Leefstijl niet aan begonnen.'

De voordelen

Als lid ontvang je onder andere de volgende voordelen:

Je blijft op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op gebied van leefstijlgeneeskunde;

Je ontvangt 30% korting op ons congres ‘De Week van Arts en Leefstijl’;

Je ontvangt diverse voordelen op het gebied van scholing en materialen voor praktijkondersteuning;

Verbinding en (regionaal) netwerk: via onze community ontmoet je collegae en andere zorgprofessionals die leefstijl in de praktijk (willen) brengen;

Je komt op onze ledenkaart en kunt je Leefstijlvignet halen;

Je kunt meedenken in één van onze werkgroepen;

Je steunt onze missie en kunt je stem laten horen in onze lobby.

Doelgroep

Leden van Vereniging Arts en Leefstijl zijn (BIG) geregistreerde zorgprofessionals, zoals huisartsen, medisch specialisten, apothekers, praktijkondersteuners, diëtisten, fysiotherapeuten en leefstijlcoaches. Ook studenten zijn lid bij ons.

 

Lidmaatschap professionals – tarieven

Deze prijzen gelden voor een kalenderjaar. Afhankelijk van de datum waarop je lid wordt, betaal je een evenredig deel van de contributie. Op dit lidmaatschap zijn statuten van toepassing.

Zonder opzegging wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor het nieuwe kalenderjaar. Eventuele opzegging van het lidmaatschap dien je ons te laten weten vóór 1 november voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar. Hiervoor log je in op je account. En dan naar het tabblad 'Registraties'.

Lidmaatschap (huis)arts, specialist, sociaal geneeskundige, apotheker of tandarts€ 329,00 (€ 355,00 vanaf 01‑01‑25)
geen btw
Lidmaatschap huisarts of specialist in opleiding (AIOS), basisarts, niet praktiserend arts, onderzoeker, fysiotherapeut, diŽtist, leefstijlcoach en overige€ 139,00 (€ 150,00 vanaf 01‑01‑25)
geen btw
Lidmaatschap verpleegkundige, verpleegkundig specialist (VS), praktijkverpleegkundigen (PVK), praktijkondersteuner (POH) en physican assistent (PA)€ 105,00 (€ 113,00 vanaf 01‑01‑25)
geen btw

Lidmaatschap Studenten

Voor WO- en HBO- studenten hebben we een gereduceerd tarief van 25,- per jaar (27,- per jaar vanaf 01-01-2025 ). Het jaar gaat in vanaf het moment dat je lid wordt. Alleen studenten van een HBO of WO opleiding met een studentnummer van een universiteit of hogeschool kunnen een studentenlidmaatschap afsluiten. Op dit lidmaatschap zijn statuten van toepassing.

Op onze lidmaatschappen zijn onze privacyverklaring en statuten van toepassing.

Ik ben professional en wil lid worden
Ik ben student en wil lid worden