Lid worden


Ik ben professional en wil lid worden
Ik ben student en wil lid worden

Wij brengen de meest recente wetenschappelijke inzichten van leefstijlgeneeskunde naar de praktijk. Bijna wekelijks geven wij geaccrediteerde scholingen over alle aspecten van leefstijl, met speciale aandacht voor het afbouwen van medicatie bij chronische aandoeningen. Samen met andere leden bouw je mee aan de transitie in de gezondheidszorg en ontmoet je zorgprofessionals die ook leefstijl in de praktijk toepassen. Dat kan o.a. door te participeren in regionale werkgroepen van leefstijl-collegae en natuurlijk tijdens ons Jaarcongres waar wij je interactief informeren over de laatste inzichten rondom leefstijl (dit jaar van 22 -26 november 2021).

'Door Vereniging Arts en Leefstijl ben ik in contact gekomen met mensen die ik anders niet had ontmoet: ik ben een mooi nieuw project gestart in de praktijk. Daar was ik zonder de steun van Vereniging Arts en Leefstijl niet aan begonnen.'

De voordelen

Als lid ontvang je de volgende voordelen:

Diverse voordelen op het gebied van scholing en praktijkondersteuning;

Nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen op alle gebieden van leefstijlgeneeskunde;

Verbinding en (regionaal) netwerk: via onze community ontmoet u collegae en andere zorgprofessionals die leefstijl in de praktijk (willen) brengen;

Je steunt onze missie en kunt je stem laten horen in onze lobby.

Doelgroep

Leden van Vereniging Arts en Leefstijl zijn (BIG) geregistreerde zorgprofessionals, zoals huisartsen, medisch specialisten, apothekers, praktijkondersteuners, diëtisten, fysiotherapeuten en leefstijlcoaches. Ook studenten zijn lid bij ons.

 

Lidmaatschap professionals – tarieven

Deze prijzen gelden voor een kalenderjaar. Afhankelijk van de datum waarop je lid wordt, betaal je een evenredig deel van de contributie.

Zonder opzegging wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor het nieuwe kalenderjaar. Eventuele opzegging van het lidmaatschap dien je ons te laten weten vóór 1 december voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar. Hiervoor log je in op je account. En dan naar het tabblad lidmaatschap.

 Lidmaatschap - categorie
 Prijs per jaar 
 Arts, specialist, sociaal geneeskundige, apotheker of tandarts 295,- 
 Arts in opleiding, niet praktiserend arts, basisarts, onderzoeker, fysiotherapeut, diëtist, leefstijlcoach en overige  125,- 
 Verpleegkundige, verpleegkundig specialist (VS),  praktijkondersteuner (POH) of PA 95,- 

 

Lidmaatschap Studenten

Voor WO- en HBO- studenten hebben we een gereduceerd tarief van 15,- per jaar. Het jaar gaat in vanaf het moment dat je lid wordt. Na een jaar ontvang je een email met de vraag of je lid wilt blijven. Alleen studenten van een HBO of WO opleiding met een studentnummer van een universiteit of hogeschool kunnen een studentenlidmaatschap afsluiten.

Op onze lidmaatschappen zijn onze Privacyverklaring aanmelden lidmaatschap van toepassing

Ik ben professional en wil lid worden
Ik ben student en wil lid worden