Jubileum jaarcongres
De Week van Arts en Leefstijl: ’10 jaar Leefstijl, natuurlijk!’


In 2011 organiseerde Stichting Voeding Leeft het eerste leefstijl-congres. Dit congres was de aftrap voor aandacht rondom leefstijlgeneeskunde. En nu zien we dat leefstijl is opgepakt door zowel zorgprofessionals, wetenschap, politiek en de samenleving: ‘10 jaar Leefstijl, natuurlijk!’. We kijken tijdens het jubileumcongres even terug, maar vooral vooruit.

Leefstijl is niet langer alleen een onderwerp in de spreekkamer, het treft de gehele maatschappij. In ‘De Week van Arts en Leefstijl’ delen we de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten rondom leefstijl. Hoe beïnvloedt leefstijl de kwaliteit van leven en hoe zorgt leefstijlgeneeskunde voor het terugbrengen van zorgkosten? Welke mogelijkheden zijn er voor preventie en welke kansen biedt leefstijlgeneeskunde in de toekomst?

Gerenommeerde nationale en internationale sprekers gaan in op zorg gerelateerde onderwerpen en belichten de maatschappelijk georiënteerde leefstijlthema’s. En de centrale vraag aan iedere spreker zal steeds zijn: ‘Waar staan we over 10 jaar?’.

Online Ún LIVE programma


Het congres vindt van 22 tot en met 25 november in de avonden online plaats en we streven ernaar om je de mogelijkheid te geven het hoofdprogramma op 26 november LIVE bij te wonen!

Een week lang, elke avond en vrijdag overdag, delen nationale en internationale sprekers onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en nieuwe inzichten in leefstijl.

Er zijn verschillende manieren om het dagprogramma op vrijdag te volgen:

  • Dat kan online (thuis of op je werk) via het platform zoals je ook het avondprogramma volgt.
  • Met elkaar op regionale meeting-points waar je met collega’s uit de regio de live stream van het programma kunt volgen én kunt netwerken (meer informatie over locaties volgt binnenkort).
     

Onze congrespartners


Een omslag in de gezondheidszorg bereik je niet alleen en daarom werkt Vereniging Arts en Leefstijl samen met partners van andere verenigingen, beroepsgroepen, verzekeraars, de overheid en commerciële partijen. Want met elkaar kunnen we de transitie versnellen. Wij zoeken altijd naar vooruitgang door verbinding!

We stellen onze partners aan je voor. Ook interesse in een samenwerking?  Neem contact op met info@artsenleefstijl.nl

Lees meer over onze partners voor dit congres

Logo Nationaal Actieplan Groenten en Fruit
Logo Prelum
Logo Rabobank
Logo Voeding Leeft
Logo Winclove Probiotics

Accreditatie


Accreditatie wordt aangevraagd voor: artsen, apothekers, leefstijlcoaches, diëtisten, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners en verpleegkundigen.

Lees meer over de accreditatie

Logo Artsenfederatie KNMG Algemene Nascholing (ABAN)
Logo Beroepsvereniging Leefstijlcoaches (KABIZ-BLCN)
Logo Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie
Logo Keurmerk Fysiotherapie therapeutenregister
Logo Kwaliteitsregister Paramedici ADAP
Logo Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO)

Praktische informatie


Het congres vindt van 22 tot 25 november in de avonden online plaats en we streven ernaar om je de mogelijkheid te geven het hoofdprogramma op 26 november LIVE bij te wonen!

Dag Datum Tijd Locatie
Maandag 22 november 2021 19:30 - 21:30 Online
Dinsdag 23 november 2021 19:30 - 21:30 Online
Woensdag 24 november 2021 19:30 - 21:30 Online
Donderdag 25 november 2021 19:30 - 21:30 Online
Vrijdag 26 november 2021 09:30 - 14:00 Online en LIVE (regionale meeting-points)

 

Lees hier de FAQ