Voeding in spreekkamer - Prelum

Aanvang:
Woensdag 1 juni 2022 20:00 uur
Einde:
Woensdag 1 juni 2022 21:30 uur

Inschrijven!

Deze scholing wordt volledig via het platform van Prelum | Medische media en nascholing georganiseerd. Dit betekent dat zowel de inschrijving, de scholing, accreditatie en certificering door deze organisatie worden verzorgd.

Voeding in de spreekkamer

Voeding wordt vaak gezien als een van de oorzaken van chronische ziekten. Maar voeding kan ook bijdragen aan de verbetering van chronische fysieke en mentale aandoeningen. In de online scholing op woensdag 1 juni wordt, aan de hand van recente onderzoeken, door interventiecardioloog dr. Annemieke Jansen besproken hoe praktische en haalbare voedingsinterventies kunnen worden ingezet in het verminderen van fysieke en mentale klachten. Ook bespreken we voedingshypes en mythes aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en wordt de invloed van voeding op andere leefstijlpijlers zoals slaap en stress behandeld.

Kosten deelname live webinar
€ 55,- voor niet-abonnees
€ 35,- voor leden van Vereniging Arts en Leefstijl en abonnees en lezers van Prelum of AccreDidact

Accreditatie
1 punt bij KNMG (ABAN). V&VN, NVvPO en LV POH-GGZ hebben het webinar met 2 nascholingspunten geaccrediteerd. Accreditatie bij VSR is in aanvraag.
Andere zorgprofessionals en apothekers ontvangen na afloop op verzoek een certificaat.

Alleen live deelname aan dit webinar is mogelijk. Het webinar is niet achteraf terug te kijken.

Leefstijlpunten


Omdat deze scholing via een partner wordt georganiseerd, worden er niet automatisch leefstijlpunten toegekend. Ben je lid en wil je wel graag leefstijlpunten ontvangen? Stuur dan je bewijs van deelname naar info@artsenleefstijl.nl. Je ontvangt dan 2 punten in categorie 2 Pijlers Leefstijl.

Inschrijven!

Deze scholing wordt volledig via het platform van Prelum | Medische media en nascholing georganiseerd. Dit betekent dat zowel de inschrijving, de scholing, accreditatie en certificering door deze organisatie worden verzorgd.
Heb je nog geen account bij Arts en Leefstijl? Dan word je gevraagd om deze (gratis) aan te maken. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze activiteit en vastlegging van de (eventuele) accreditatie en certificering. Na verificatie van je account kun je de inschrijving vervolgen. Deze is voltooid zodra je een bevestigingsemail hebt ontvangen.