Congres: leefstijlgeneeskunde in de werkomgeving

Aanvang:
Woensdag 16 november 2022 9:00 uur
Einde:
Woensdag 16 november 2022 17:00 uur

Let op! Deze activiteit is al voorbij. Het is wel mogelijk alsnog in te schrijven, bijvoorbeeld als je wel aan de activiteit hebt deelgenomen, maar nog niet officieel was ingeschreven.

Heb je nog geen account bij Arts en Leefstijl? Dan word je gevraagd om deze aan te maken. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze activiteit en vastlegging van de (eventuele) accreditatie en certificering. Je wordt gevraagd je e-mailadres te verifiëren. Geen bericht ontvangen? ⚠️ Controleer dan je map ongewenste e-mail. Na verificatie van je account kun je de inschrijving vervolgen. Je inschrijving is voltooid zodra je een betaalbevestiging hebt ontvangen.​

In samenwerking met


In 2022 organiseren Vereniging Arts en Leefstijl, Coöperatie Menzis, LUMC en TNO met het Lifestyle4Health platform het 5e jaarlijkse Lifestyle4Health congres over leefstijlgeneeskunde.

Logo Leiden University Medical Center (LUMC)

lumc.nl

Logo Vereniging Arts en Leefstijl

artsenleefstijl.nl

Logo Lifestyle4Health

lifestyle4health.nl

Logo Menzis

menzis.nl

Logo TNO

tno.nl

Leefstijlgeneeskunde in de werkomgeving. Werk als medicijn?


Op 16 november is het 5e Lifestyle4Health-jaarcongres: hét congres over toepassing van leefstijlgeneeskunde in de werkomgeving. Centraal staat de vraag hoe leefstijl en (het hebben van) werk elkaar kunnen versterken. Het programma is samengesteld door wetenschappelijke experts uit het Lifestyle4Health-netwerk en praktijkexperts van zorgverzekeraar Coöperatie Menzis, TNO, LUMC en Vereniging Arts en Leefstijl.

Het evenement wordt met 6 punten geaccrediteerd voor KNMG (ABAN), NVvPO en BLCN en is geschikt voor huisartsen, bedrijfsartsen en artsen maatschappij & gezondheid. Beleidsmedewerkers, adviseurs en HR-professionals zijn ook van harte welkom. Deelname aan dit evenement levert 4 Leefstijlpunten voor het Leefstijlvignet op. Meer informatie over het Leefstijlvignet vind je hier.

Bekijk het programma

In Jaarbeurs Utrecht of online deelnemen?

Het doel van het congres is om wetenschap en praktijk te verbinden. Het potentieel van leefstijlgeneeskunde sneller en beter benutten en naar de werkvloer brengen. Daar draait het deze dag om. De hybride opzet biedt daarnaast volop mogelijkheden voor interactie van zowel online deelnemers als deelnemers op locatie.

Inschrijven

Deelname kost €195,- (fysiek) en €145,- (online). Leden van Vereniging Arts en Leefstijl betalen €136,50 (fysiek) of €101,50 (online). 

Klik bovenaan op deze pagina op de button 'Inschrijven!' om je in te schrijven.