Externe activiteit cat 2 Pijlers Leefstijl

Aanvang:
Woensdag 22 juni 2022 20:00 uur
Einde:
Woensdag 22 juni 2022 21:30 uur

Inschrijven!

Deze scholing wordt volledig via het platform van Prelum | Medische media en nascholing georganiseerd. Dit betekent dat zowel de inschrijving, de scholing, accreditatie en certificering door deze organisatie worden verzorgd.

Help je patiŽnt uit de stresscirkel van slapeloosheid


Slaap is een belangrijk onderdeel van het Leefstijlroer. Een gezonde slaap verlaagt de kans op het krijgen van allerlei fysieke en mentale aandoeningen en verhoogt de kwaliteit van leven. In Nederland is 25% tot 40% van de mensen niet tevreden over zijn slaap. Slechts een klein percentage van deze mensen zoekt hulp. En dat is zonde, want met behulp van gerichte adviezen en gedragstherapie is er veel winst te behalen.

Na het volgen van deze online scholing kun je een patiënt met slaapproblemen gerichte uitleg en adviezen geven. Je verhoogt daarmee niet alleen het welbevinden van de patiënt, maar levert ook een bijdrage aan preventie van fysieke en mentale aandoeningen. De scholing wordt verzorgd door arts, coach en ACT-docent drs. Aline Kruit.

Kosten deelname live webinar
€ 55,- voor niet-abonnees
€ 35,- voor leden van Vereniging Arts en Leefstijl en abonnees of lezers van Prelum of AccreDidact.

Accreditatie
V&VN, NVvPO en LV POH-GGZ hebben de scholing met 2 nascholingspunten geaccrediteerd. Accreditatie bij KNMG (ABAN) en VSR is in aanvraag.
Andere zorgprofessionals en apothekers ontvangen na afloop op verzoek een certificaat.

Alleen live deelname aan dit webinar is mogelijk. Het webinar is niet achteraf terug te kijken.

Leefstijlpunten


Omdat deze scholing via een partner wordt georganiseerd, worden er niet automatisch leefstijlpunten toegekend. Ben je lid en wil je wel graag leefstijlpunten ontvangen? Stuur dan je bewijs van deelname naar info@artsenleefstijl.nl. Je ontvangt dan 2 punten in categorie 2 Pijlers Leefstijl.

Inschrijven!

Deze scholing wordt volledig via het platform van Prelum | Medische media en nascholing georganiseerd. Dit betekent dat zowel de inschrijving, de scholing, accreditatie en certificering door deze organisatie worden verzorgd.
Heb je nog geen account bij Arts en Leefstijl? Dan word je gevraagd om deze (gratis) aan te maken. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze activiteit en vastlegging van de (eventuele) accreditatie en certificering. Na verificatie van je account kun je de inschrijving vervolgen. Deze is voltooid zodra je een bevestigingsemail hebt ontvangen.