Demedicalisatie Diabetes Type 2 - deel 2

Aanvang:
Donderdag 8 juli 2021 19:30 uur
Einde:
Donderdag 8 juli 2021 21:00 uur

Inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk.
Als je nog geen account hebt, word je eerst gevraagd een gratis account aan te maken. Dit zodat we na afloop de accreditatie en certificering kunnen vastleggen. Na verificatie van je account kun je de inschrijving vervolgen. De inschrijving is voltooid zodra je een betaalbevestiging hebt ontvangen.

Deel 2: Praktische verdieping en casuïstiek

Deze scholing is deel 2 van de nascholing Demedicaliseren bij diabetes mellitus type 2 en staat in het teken van de praktische verdieping en het oefenen met casuïstiek. Je krijgt praktische tips die je meteen in de spreekkamer kunt toepassen.

Je leert hoe de afbouw van medicatie bij diabetes mellitus type 2 praktisch toegepast wordt in de spreekkamer en je gaat opgedane kennis toepassen met behulp van patiënten casussen, zodat deze kennis direct en adequaat vertaald kan worden naar de praktijk.

Let op: je kunt alleen deelnemen aan deze scholing indien je hebt deelgenomen aan deel 1 op maandag 28 juni

Doelgroep

De scholing wordt georganiseerd in samenwerking met Fonds Achterstandswijken (FAW) maar is voor alle geïnteresseerde zorgprofessionals toegankelijk. 

Kosten

Gratis voor leden van Fonds Achterstandswijken, €35 voor leden van Vereniging Arts en Leefstijl, €15 voor studentleden en €50 voor niet-leden

Accreditatie gehele scholing Demedicalisatie (deel 1 + deel 2)

  • 3 punten bij KNMG ABAN (artsen)*
  • 3 punten bij NVVPO (praktijkondersteuners)
  • 3 punten bij OA (apothekers)

*Voorwaarde is dat je live aanwezig bent tijdens het webinar en na afloop de toets maakt.

Spreker

De scholing wordt gegeven door Jan Willem Wennemars, huisarts en ambassadeur van Vereniging Arts en Leefstijl & Els van Beek, praktijkondersteuner somatiek in praktijk Mozaïek in Rotterdam-Zuid.

Partners

Deze scholing is een samenwerking tussen Fonds Achterstandswijken, Voeding Leeft en Vereniging Arts en Leefstijl.