Congres: De Week van Arts en Leefstijl

Aanvang:
Maandag 22 november 2021 19:30 uur
Einde:
Vrijdag 26 november 2021 14:00 uur

Let op! Deze activiteit is al voorbij. Het is wel mogelijk alsnog in te schrijven, bijvoorbeeld als je wel aan de activiteit hebt deelgenomen, maar nog niet officieel was ingeschreven.

Heb je nog geen account bij Arts en Leefstijl? Dan word je gevraagd om deze aan te maken. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze activiteit en vastlegging van de (eventuele) accreditatie en certificering. Je wordt gevraagd je e-mailadres te verifiëren. Geen bericht ontvangen? ⚠️ Controleer dan je map ongewenste e-mail. Na verificatie van je account kun je de inschrijving vervolgen. Je inschrijving is voltooid zodra je een betaalbevestiging hebt ontvangen.​

Toegangsprijzen


De prijzen staan hieronder weergegeven. Met de Congres weekkaart heb je online toegang tot het avondprogramma van maandag tot en met donderdag en het hoofdprogramma op vrijdag. De lezingen die je gedurende de week niet live* kunt volgen kun je achteraf terugkijken.

Het is ook mogelijk om voor 1 of meerdere avonden een losse avondkaart te kopen. Hiermee heb je online toegang tot alle lezingen van die avond.

Het is nu niet meer mogelijk om een weekkaart te kopen, maar alleen voor de avonden en de vrijdag. Wil je toch nog een weekkaart aanschaffen? Koop dan avond- en/of dagkaart en stuur ons een email (info@artsenleefstijl.nl) dat je graag de weekkaart had willen kopen.

   

avondkaart

     

dagkaart vrijdag

         Leden Arts en Leefstijl  
  Leden Arts en Leefstijl
   
  • Professionals: € 50,-
  • Studenten: € 30,-

 

  • Professionals: € 75,-
  • Studenten: € 40,-
    Niet-leden
   
Niet-leden
   
  • Professionals: € 75,-
  • Studenten: € 35,-

    

  • Professionals: € 110,-
  • Studenten: € 50,-

Word eerst lid en ontvang
korting op je congreskaart!

* LET OP: voor accreditatie moet je de lezing live volgen.

 

Op het congres zijn onze annuleringsvoorwaarden congres november 2021 van toepassing.

Op alle scholingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Op alle scholingen is onze privacyverklaring aanmelden scholing van toepassing.

Terug naar congrespagina