De Week van Arts en Leefstijl 2024 | Duurzaam Samen!


Klik op de groene button 'Inschrijven', log in en selecteer een kaarttype. Klik op 'volgende' en vul je persoonlijke gegevens in. De korting voor leden en de earlybird actie worden automatisch verrekend. Je inschrijving is voltooid zodra je per e-mail een bevestiging ontvangt. Geen bericht ontvangen? ⚠️ Controleer dan je map ongewenste e-mail.

Het grootste geaccrediteerde Leefstijlcongres van Nederland voor en door zorgprofessionals.

Leefstijl speelt gelukkig een steeds grotere rol in de gezondheidszorg. Echter meer dan de helft van de volwassen Nederlanders lijdt aan één of meerdere veelal leefstijlgerelateerde chronische ziekten. Deze trend, samen met de vergrijzing, leidt tot een toenemende zorgvraag en personeelstekorten. Zoals de zorg nu is ingericht gaan we het niet redden. Hoe dan wel?

Tijdens ons congres benadrukken wij hoe leefstijl, leefstijlgeneeskunde en Health in All Policies de sleutel zijn tot een oplossing van bovenstaande problematiek en duiken we dieper in op deze belangrijke onderwerpen.

Op 4, 5, 6 november s'avonds online en 7 november overdag hybride (online en in Utrecht).

Lees meer over het programma

 

Type kaarten

  • Weekkaart met donderdag live (in Utrecht): de avondlezingen volg je digitaal, op donderdag ben je aanwezig in Utrecht. Met netwerkmogelijkheden, een gezonde lunch en afsluitende borrel.
    Hiervoor zijn 200 plekken beschikbaar, vol = vol.
  • Weekkaart volledig online: zowel de avondlezingen (ma t/m wo) als het donderdagprogramma volg je online via ons digitale platform.
  • Studententicket: als student aan een Universiteit of Hogeschool kom je aanmerking voor een studentenweekkaart. Je inschrijfbewijs bij de Universiteit/Hogeschool wordt hiervoor gevraagd.

Snelle beslissers ontvangen 15% early bird korting. Deze actie loopt t/m 2 juni. Wacht dus niet te lang en schrijf je nu in.
Voor leden is de early bird korting bovenop de standaard 30% korting die onze leden krijgen.

Toegangsprijzen

Leden van Vereniging Arts en Leefstijl ontvangen 30% korting op een congresticket. Wil je ook met korting deelnemen aan het congres?

Word éérst lid en ontvang extra korting op je congreskaart!

Word lid

            
       Leden  Early bird  
 
Weekkaart met donderdag live
 
 
   
 

   Professionals (vol=vol)

   € 225 € 191,25  
 
Weekkaart volledig online
 
 
   
 

   Professionals

  € 165 € 140,25  
 

   Studenten

 
€ 50
€ 42,50  
           
           
           
      Regulier   Early bird  
  Weekkaart met donderdag live        
     Professionals (vol=vol)   € 325 € 276,25  
  Weekkaart volledig online        
     Professionals   € 245 € 208,25  
     Studenten   € 75 € 63,75  
           

Er zijn voor de donderdag in Utrecht slechts 200 kaarten, dus wees er snel bij! vol=vol

Accreditatie, Certificaat en Leefstijlpunten

Accreditatie voor de congresweek wordt aangevraagd bij: KNMG (ABAN), V&VN, VSR, NVvPO, KNMP (OA), KABIZ - BLCN, SKF en KRF NL.

Voorwaarden

  • Accreditatiepunten worden per congresdag toegekend. Voor het verkrijgen van accreditatiepunten is het belangrijk om het gehele programma van een congresdag bij te wonen (van opening tot afsluiting). Je aanwezigheid wordt geregistreerd via je persoonlijke in- en uitloggegevens (online platform) en via een intekenlijst (bij live aanwezigheid in Utrecht).
  • Daarnaast is het verplicht om voor alle online presentaties de pollvragen te beantwoorden.
  • Je BIG-/VVN-/NVvPO-/KABIZ-nummer moet bij ons bekend zijn. Op het inschrijfformulier kun je dit vermelden.

Certificaat

Deelnemers die geen accreditatiepunten ontvangen via één van de bovengenoemde accreditatiebureaus krijgen een digitaal certificaat. Hiermee kan je mogelijk accreditatie-uren buiten eigen vakgebied toegekend krijgen (regeling deskundigheidsbevordering buiten eigen vakgebied).

Leefstijlpunten

Verdien 5 leefstijlpunten voor het Leefstijlvignet. Voor elke avond die je live bijwoont ontvang je 1 leefstijlpunt en voor het bijwonen van de donderdag ontvang je 2 punten.

Lees meer over het Leefstijlvignet

Op het congres zijn onze voorwaarden van toepassing.

Klik bovenin op de groene button 'Inschrijven', log in en selecteer een kaarttype. Klik op 'volgende' en vul je persoonlijke gegevens in. De korting voor leden en de earlybird actie worden automatisch verrekend.

Je inschrijving is voltooid zodra je per e-mail een bevesting ontvangt. Geen bericht ontvangen? ⚠️ Controleer dan je map ongewenste e-mail.

Heb je nog geen account bij Arts en Leefstijl? Dan word je gevraagd om deze aan te maken. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze activiteit en vastlegging van de (eventuele) accreditatie en certificering. Je wordt gevraagd je e-mailadres te verifiëren. Na verificatie van je account kun je de inschrijving vervolgen.

Terug naar congrespagina