Praktische informatie


Het congres vindt van 22 tot 25 november in de avonden online plaats en op vrijdag 26 november vindt het overdag online plaats.

Dag Datum Tijd Locatie
Maandag 22 november 2021 19:30 - 21:30 Online
Dinsdag 23 november 2021 19:30 - 21:30 Online
Woensdag 24 november 2021 19:30 - 21:30 Online
Donderdag 25 november 2021 19:30 - 21:30 Online
Vrijdag 26 november 2021 09:30 - 14:00 Online met live opnames

 

Veelgestelde vragen


Ik wil mijn maximale accreditatiepunten halen, hoe werkt dat?
Je ontvangt voor iedere dag waarop je online live aanwezig bent accreditatiepunten. Voor accreditatie wordt je aanwezigheid geregistreerd en je dient de poll vragen te beantwoorden. Lees hier meer over de accreditatie.

Ik ben niet in staat om het programma online te volgen, kan ik later terugkijken?
Het programma is verdeeld over 5 dagen en blijft 2 weken online beschikbaar. Dat betekent dat je alles kunt nakijken. Het enige nadeel is dat je niet actief kunt deelnemen door bijvoorbeeld gebruik te maken van de chatfunctie en voor de lezingen die je achteraf terugkijkt, ontvang je geen accreditatiepunten.

Hoe werkt het als ik pas halverwege de dag beschikbaar ben? Kan ik dan nog meedoen of is het programma dan al zo vergevorderd dat ik het beter kan terugkijken?
Je kunt op ieder moment van de dag meedoen. Alle content staat op het online platform: de presentaties van sprekers die je hebt gemist kun je terugkijken en wanneer je je aanmeldt kun je deelnemen aan de sessies die vanaf dat moment plaatsvinden.

Is er een vervangende activiteit voor het netwerken wat normaal tijdens het congres plaatsvindt?
Ja we zorgen ervoor dat je ook online kunt netwerken. 

Kan ik alle lezingen in deze week volgen of zijn er lezingen tegelijkertijd gepland?
Ja er zijn lezingen tegelijkertijd gepland. Maar dat is in tegenstelling tot een fysiek congres geen probleem omdat je alle lezingen op een ander moment kunt bekijken.

Hoelang duren de lezingen elke avond?
De lezingen duren een half uur inclusief het beantwoorden van vragen.

Wat als ik een avond niet live kan bijwonen?
Natuurlijk is het jammer als je een avond niet live kunt bijwonen omdat je dan niet actief kunt deelnemen. Maar je kunt alles achteraf bekijken. Voor terugkijken ontvang je geen accreditatiepunten.

Ik vind een week lang aan lezingen te veel, wat kan ik hieraan doen?
We kunnen ons voorstellen dat het veel is om een week online aanwezig te zijn. Daarom kun je alles nakijken op een moment dat het je wel uitkomt.

Ik wil zelf graag betrokken zijn bij het congres (als standhouder, spreker, of workshops geven), waar kan ik met jullie daarover contact opnemen?
Leuk dat je enthousiast bent over ons virtueel congres! Als je wil deelnemen of informatie wenst te ontvangen, dan kun je contact opnemen via de mail info@artsenleefstijl.nl. Lees hier meer over onze partners.

Ik wil mijn kaart annuleren hoe gaat dit in zijn werk?
Lees hiervoor onze Annuleringsvoorwaarden congres november 2021.

Mijn vraag is nog steeds niet beantwoord, waar kan ik het beste mijn vraag over het congres stellen?
Dan kun je het best je vraag per email aan ons stellen via info@artsenleefstijl.nl. We zorgen ervoor dat je vraag z.s.m. beantwoord wordt.

Terug naar congrespagina